onsdag 4 mars 2009

Matlagning

Jag lagade mat igår och huset står kvar.
Det blev fisk med äggsås och potatis och jag fick pytte pytte hjälp av mannen.
Jag är väl den ende i Sverige som inte kan koka potatis. Jag vet aldrig när den är klar ochvilken värmegrad plattan ska vara på. Låter säkert löjligt och så är det nog men det är som att koka potatis sätter hinder i min hjärna. Den lixom bara slår av när jag tittar på kastrullen och när jag tänker potatis när jag lagar maten. Den gick att äta och det var bara stora som inte ville ha äggsås. Den är skitäcklig säger hon. Men de andra två åt som bara den - så äggsåsen för stora är säkert som koka potatis är för mig.

Letar fortfarande matlagningskurs…ni ropar väl om ni ramlar över någon info??

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan gå med dig på kursen om du hittar en :) Billig. Jag är skitkass!
Men potatis - det kan jag!! Och jag har ett tips!
Man kan göra såhär: I med potatisen i kastrullen, fyll upp med vatten så det nästan täcker. Sätt på plattan. När det kokar så kan du stänga av värmen helt! Sen är det klart efter ett tag....vet inte när men det kan du känna. KRAMAR J O A

Anonym sa...

ok jag får prova!

//Åsa