torsdag 1 maj 2014

Torsdag som känns som söndag

Ledig mitt i veckan nästan. 
Man fick lite sovmorgon. Jag drömde så jävla konstigt på morgonen. Sov super skönt hela natten. Men drömmen fick mig att vakna. 
Lina fick oss upp ur sängen då hon hade fått kramp i vaden och kunde inte röra sig. Jag pressade bort den. Tipsade henne att dricka mycket vatten. 

Jag hörde med Carita om vi skulle ha en träningsdejt och hon var på! Niiice. Så vi hade dejt redan 09:30. Skönt att få träna på "morgonen". 
Tomas hängde på också. 
Carita fick köra pass med mig. Vi började med squats med 40 kg skivstång. Jag körde 2x10. Sen bytte jag till 30 kg stång. 2x10. 
Gjorde overhead squats med 15 kg stång. 3x10. Det var en utmaning då jag är så dålig i min vänstra axel fortfarande. Men jag gjorde dem. 
Sen mage. Man skulle ligga på rygg med benen uppe på en box. Rumpan nära boxen. Sen upp och nudda tårna. Det såg så lätt ut när hon gjorde det men jag kom faan inte upp. Så jag körde. Crossfit situps istället. 100 st gjordes. Körde sidovickningar med kettelbell 20 kg med 15x3 på varje sida. Niiice. Sen ball slam med 10 kg boll som hade lite studs. Med båda händerna. Sen 6 kg boll med en arm i taget. 10 gånger på varje övning. Hade nog kunnat haft tyngre. Brukar ha 20 eller 30 kg när jag kör med sandbollarna som är "stumma" på Centra.  Efter det var det dags för T2B (toes to bar) maxa. Eftersom jag knappt kan hänga med min kroppsvikt blev det mer K2C (knees to chest) för det är så högt jag jag kommer. Skulle ha vart K2E (knees to elbow) eftersom jag inte kommer upp. Men jag ska innan året är slut. Även om jag kommer klara 1. 😊
Lite stretch på det sen hem till kids.

Gjorde lunch tillsammans med Tomas. Sen åkte Tomas och Lina till Ängsö för att slå på rangen. Jag och Elin gick och handlade cashewnötter och smör för vi skulle göra en variant på chokladbollar. 
Vi hängde lite först och sen satte vi i gång med skapandet. 
Snygga blev dom. Och goda. Men originalet är bäst enligt mig. :). 
Men nu har vi provat. 

Pappan och Lina fortsatte till Klinta för att jobba där på bilbingon. När de kom hem var kvälls maten klar. 
Sen fikade vi på chokladbollarna. Mums. 

Kändes som en söndag fast det är torsdag. :)

1 kommentar:

Joa sa...

Jag är så otränad att jag inte ens orkar läsa allt du tränar ;) Men det blir säkert bra. Hoppas hela dagen var fin trots knasiga vädret. Kram Joa