måndag 14 juni 2010

Helgen som varit

Då har vi farit i Svergie och är hemma igen. Det var super nice på Pippiland även om det var sämre med vädret. Elin levde in sig ordentligt i karaktärerna och pratade med Pippi och Kling och klang som om hon klivit in i en bok. Även Lina var med på ett hörn och sakletade pch dansade med Ronjas rövare. Men man fick inte kommentera det. Hon är ju stor nu. Det var inte heller något tjat efter att handla. När de fick välja vad de ville ha så blev det två guldpengar och en kortlek var. Inga leksaker. Ibland är de roliga de där två.

Jag fick köra hela vägen hem. Det händer aldrig. Tomas var hängig och när vi kom hem fick han jätte ont i huvet. Så han tog tabletter och gick och la sig.

Igår söndag så målade jag klart sängborden, tre ribba ramar och en dörr med tillhörande karm. Inte så smart då det stank målarfärg. Det var så klart lackfärg halv blank. Så jag och mannen sov på soffan i natt. Jag hann även med att plantera smultron och byta på Emma som var ute hela dagen. Fast det spöregnade. Hon mumsade gräs och kurade under skyddet på buren. Vi grillade vi på kvällen. Så satt vi där på altanen och mös när regnet slog mot taket.

Ledigheten har varit perfekt.

1 kommentar:

Vickan sa...

Låter som ni haft det bra,längtar tills vi ska dit!

Kram