onsdag 4 augusti 2010

Minnet sviktar

Jag mår bra, som jag skrev igår, men minnet är inte vad det varit.
Trodde att jag hade en tid hos Psykologen idag. Men det hade jag inte tydligen.
Och så har jag missat en tid hos hudläkaren om mina händer. De är mycket mycket bättre nu än på länge. Har ju hämtat ut salvan som fick ligga i 2 månader på apoteket och vänta. För jag glömde bort och när jag kom på så var klockan för mycket och sen jobbade man och sen glömde man bort igen.

Idag skulle jag också hämtat Elins mat på apoteket på Hälla men det glömdes med bort. Imorgon måste jag åka. + att vi ska handla strö, hö och mat till Emma. Eventuellt en ny bur för det luktar ladugård hemma nu. Vet inte vad som gör att det luktar så starkt om henne just nu. Hon kanske saknar en kille. Lilla gumman.

Så måste jag ringa Camilla. Eller om darling läser här så kan jag meddela att vi inte kommer på lördag. It's my birthday.... Men vi kommer gärna en annan gång. :) Ha så kul på lördag!!

Ja och det pinsammaste av allt är att vi haft en naprapat på jobbet som masserat oss till bra pris. Jag fick fakturorna i slutet på juni och de blev betalda igår. Jag gör inte så! Jag sköter om räkningar och ser till att det blir betalt så vi inte hamnar i trubbel. Men dessa två (ja, det var två) räkningar missades totalt. Jag säger som det är: de kom på mailen till jobbet och jag hade inte inloggningsadressen dit så jag kom inte åt dem. + att jag glömde sen när jag skulle komma ihåg och så gick det på någon vecka. Jag har skrivit ett mail och bett om ursäkt. Pinsam är vad jag är!!

Nu ska jag sova!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är blir fler gånger. Hoppas du får en bra födelsedag.

Kram Camilla