söndag 8 augusti 2010

Skitsnack på hög nivå

Det är två "tanter" i min mammas ålder som ska ta kort på the studio. Från de kom och satte sig fram tills nu så har det skvallrats och den ena av dem är så perfekt. Hon kan och vet bäst och säskillt hur man uppfostrar andras barn. Tror inte hon har egna för hon har inte nämnt några. Det har den andra där emot. Dom är rätt elaka i "pratet" om vänninorna. Kanske man är likadan men jag har fått mig en F E T tankeställare. Hur mycket skitsnack finns det egentligen?!?
Och hur stora öron har jag egentligen?!? Ha ha ha

2 kommentarer:

Åsa sa...

Fy f*n alltså... Besserwisser-kärringar som den tanten ligger väääldigt långt ner på min lista... Blir bara förbannad när såna som hon drar igång sin repertoar. Och ja, tyvärr, har jag också stora öron ibland och hör lite för mycket. Och inte kan jag hålla käften alla gånger då heller, så det kan bli pinsamma situationer. Pinsamma för den andra då, för jag "vet ju bäst" hur man uppfostrar MINA barn. ;)

Vilka fina bilder på Lina. Tjejerna här hemma vill också fotas, men jag tycker det är alldeles för dyrt att köpa korten, så jag är en taskig morsa. Men det bjuder jag på.

Kram och krya på dig!

//Åsa

Åsa själv sa...

Jag har lite svårt att hålla igen också.

Lina tyckte det var så kul att ta korten. Det VAR dyrt. Och har man fler så blir det AS dyrt. Man kan ju ta med dom när de fyller år. Och jag kan säga att man kan köpa 10 kort lika väl som 5 för det skiljer inte mycket. Och så blir de ju så fina på korten så man vill ju handla alla! men det är väl det som är tanken.