torsdag 18 oktober 2012

Gåing

Igår gick jag till träningen igen.
Hade hoppast jag skulle kunna tjuvåka med Majkel men han skulle iväg tidigare.
Jag hade inga bra skor men tog mig i kragen och gick.
Och vädret var med mig hela vägen ner på stan :)
På med Runkeepern och iväg. Hade inga hörlurar med mig då tyvärr så jag fick sjunga lite själv och gick och småpratade med mig som jag brukar. :) Jag är lite knäpp jag!
Blev 3.4 km. Bra jobbat.

Det här inlägget var till för att tala om att jag gillar att gå. Inte för att meddela att nu har jag gått. Jag bara kom på att jag gillar det. Och blir fundersam över varför jag inte går oftare?! Det är ju så lätt. På med ett par skor och iväg. Jag hoppas lite långt inne i mitt undermedvetna att jag en dag kommer ta ett löpsteg istället för ett gångsteg. Vet inte varför min kropp blockar mig för att börja springa. Jag är ju inte en sån typ egentligen. Jag gillar tunga pass med mycket styrka. Men behöver ha konditionsträning. Ibland känns det i hela kroppen att jag vill springa men det blir lixom inget. Ibland drömmer jag att jag är ute och löper. Och det känns så där fjäderlätt som det ser ut för vissa. Långa lätta löpsteg med foten uppe vid rumpan och fina armrörelser. DET är vad jag tror jag kommer åstakomma när jag ska börja springa. Som du märker sätter jag rätt högt mål från att ALDRIG ha sprungit till att tro man är Mustafa Mohammed!! Men sån är ju jag och det är jättesvårt att ändra sig hur mycket man än vill.
Det jag vet är att jag ska springa en dag. NÄR, VAR och HUR vet jag inte än. Det är det som är tjusningen också. Plötsligt en dag händer det :)

1 kommentar:

Linda P sa...

Gillar din inställning! Go Åsa!