onsdag 7 november 2012

Elin dålig igen

Vi hann bara komma till jobbet när skolan ringde och berättade att Elin var dålig igen. Så Tomas fick åka och hämta henne. Han hade bilen idag. De åkte till barnakuten igen. Hon har ont i magen. De tar prover och Tomas får berätta vad som hänt. De tror att det har med diabetesen att göra. Vi tror mer på att hon har gluten problem. Att hon fått i sig gluten. Men då trodde de mer på magsjuka. Hon hade gått på toa tre gånger på morgonen innan frukosten och sen orkade hon inte äta frukost.
Jag ska ringa barnkliniken imorgon för att höra om det kan vara gluten som spökar. Hon kanske behöver en gastroskopi igen. Inget man önskar sitt barn men är det nödvändigt för att utesluta något så tycker jag det är ett måste. Tänk om tarmen är irriterad och det håller på att bli ett sår?! Och om det inte blir fixat i tid så kanske det blir komplikationer. Ja, vad vet jag?!
Vill bara att hon ska må bra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Därför ni skulle varit hemma idag med,48 timmar som sagt.
Nu hann hon smitta på skolan.Onödigt!Det är pga att folk inte håller på "reglerna" som sjukdomar går tunt,runt...

Anonym sa...

Men hallå! Lite märkligt att bara en i familjen har magsjuka i över 1 vecka.... Och har ingen blivit smittad i familjen så tror jag nog att sannorlikheten att just E smittade i skolan är nästan obefintlig.... Och skulle E få lov att vara hemma 48 timmar varje gång hon av misstag fått i sig gluten och kräks eller blir dålig i magen av detta så skulle hon inte vara i skolan vidare mycket :-( Men det är väldigt lätt att sitta på sidan och veta vad som är rätt och fel för andra, tror nog att henne föräldrar är kappabla att bedömma när hon behöver vara hemma och inte. Kram och krya på lilla E!/P

Joa sa...

Jag ville inte lägga mig i, men jag säger nog som P...Föräldrarna vet nog vad som är vad.Hoppas dotter kryar på sig! Kram!

Åsa sa...

Det som varit är att hon kräktes en morgon förra veckan och i måndags en vecka senare. Och hade ont i magen i måndags. Vi tror inte på magsjuka och ska kämpa för att de gör en ordentlig undersökning av magen och tarmen. Så är det. Vi får väl se vilka som blir sjuka på skolan nu då.... Som när hon gick på dagis och vi var hemma varje vecka för personalen trodde hon hade magsjuka för hon var lös i magen. Men se där.... Det var visst glutenintollerans som varat