söndag 4 november 2012

Vi har en liten gäst

Hon kom vid tre tiden.
Det lektest lite och sen gjorde de bus eller godis kort till dem som väljer bus. För ikväll skulle de gå bus eller godis runda. Som Elin längtat!! Men först var vi till Hovdestalund och tände ljus för våra kära som lämnat oss. Lika fint och välbesökt. Vi tände ljus och hade två små XX. En till morfar Gunnar och en till farmor. När vi skulle sätta ljusen för farmor bröt båda barnen ihop. Stora grät så hon skakade och lilla högt och ljudigt. Lilla gästen blev lite fundersam och höll sig hos mig. Men kramade om Elin. Alla barnen fick ställa ner ljus för någon de ville tänka på och minnas. Lilla gästen ville skänka sitt ljus till mamma. Men jag sa att hon är ju här hos oss så kunde ju tänka på gammelmorfar Erik. Kan dock inte lova att hon gjorde det :).
Sen hem till Lelle på middag som Pekka och Hanna gjort. Gott som bara den. Efter maten fick de ÄNTLIGEN gå på sitt bus eller godis. Kom hem med säkert ett kilo godis var. Lina fick lite hon med för det var hon som gick med tjejerna. Vi kollade på så mycket bättre och tjejerna lekte i ett annat rum.
Väl hemma sen blev det tandborstning och pyamas på direkt och inget gnäll. Vi plockade fram extrasängen och bäddade i ordning. De lyssnade på sago cd och läste bamse. Somnade nästan direkt. Så söta.
Ska bli kul att se när de vaknar imorrn.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hon var super nöjd, och tackar så mycket för att hon fick komma och hälsa på :-)